Overige activiteiten

 

 

Maine Coon only show

flyer-coon-only-show

Felikat’s en Rasclub Maine Coon Royal Crown International Maine Coon Championship 
Schiedam 25-03-2017

Locatie
Margriethal
Nieuwe Damlaan 5
3119 KA Schiedam
plattegrond / routeplanner1-daagse show voor Maine Coons (bij het bereiken van minimaal 150 Maine Coons)Dagprogramma (zaterdag)
  7.00 –  8.00 uur veterinaire controle
9.00 – 14.30 uur schoonheidskeuring
15.30 – 18.00 uur Best in Show verkiezingen

Uitgenodigde keurmeesters

Charles Spijker – NL (AR)
Alexey Shchukin / NL (AR)

Mateusz Jedrzejowski / PL (2)
Christin Lutken / NO (2)
Anne Paloluoma / FI (1,2,3)
Irek Pruchiak / PL (1,2,3,4)
Mirek Scotarczyk / PL (2)

Geopend voor bezoekers van 10.00 tot 17.00 uur
Entree:  € 5,00, 65+ en kinderen tot 12 jaar: € 3,00
Felikat leden ontvangen als bezoeker van Felikat tentoonstellingen een korting op de entreeprijs op vertoon van hun lidmaatschapskaart.

Inschrijven van katten
Online inschrijven mogelijk vanaf 01-01-2017.
Sluitingsdatum inschrijvingen: 12-03-2017 of eerder bij het bereiken van de maximale halcapaciteit.
Betaalde inschrijvingen gaan altijd voor!
Alle zaken omtrent de inschrijving van uw kat (dus ook voor wijziging in de gegevens, ruiling, terugtrekking, etc.) dient u schriftelijk te melden aan het Felikat inschrijfbureau, het is niet mogelijk om dergelijke informatie mondeling door te geven.

Inschrijfgelden
De standaard inschrijftarieven zijn van toepassing, zo ook de korting voor Felikatleden. Schrijft u ook voor de zondag in met dezelfde kat zijn de kosten voor 2 dagen 55 euro.

 

Keurgroepen

Tijdens deze show zal er een afwijkende indeling zijn van de keurgroepen ipv van 9 zijn er op deze show 17 groepen. Alle groepen (met uitzondering van groep 9) zullen worden opgedeeld in 2 groepen, de Basiskleuren en de verdunde kleuren bv groep 1, Zwart en Blauw worden gescheiden, dus er zijn op deze show meer certificaten uit te delen. Hiervoor moet wel het minimale aantal van 150 coons behaald worden.

 

Thema

Royal Crown, het zou leuk zijn als er veel kooien zijn die in thema versiert zijn. Het thema is erg breed dus laat uw fantasie erop los. Er is een leuke prijs te winnen door de mooiste aangeklede kooi.

Dresscode is Oranje dus het zou erg leuk zijn als ieder iets van Oranje aandoet. Ook hier is een prijs te winnen door de best verklede persoon.

Sturdy

Het zelf meenemen van een sturdy is mogelijk dit moet wel direct bij de inschrijving vermeld worden.

Zie voor meer informatie de evenementen facebookgroep   https://www.facebook.com/events/1247037318687017/?active_tab=discussion

Voor vragen omtrent de show kunt u mailen naar evenementen@rasclubmainecoon.org

Voor vragen betreffende de inschrijving kunt u mailen naar shows@felikat.com

Rasclubdag – 25 jaar RMC!

flyer1

Op 28 mei van 12.00 uur tot 16.00 uur organiseert de Rasclub Maine Coon ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum een gezellig evenement met als thema de Maine Coon en kat. Dit gaat gehouden worden bij Eemland in Soest. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen. Er zijn diverse activiteiten voor jong en oud, zoals mini lezingen, standjes, schminken en ook zal de grote winkel Eemland voor u open zijn, dus voor ieder wat wils. Er de gelegenheid om gezellig even te babbelen en een drankje te drinken. Na afloop van de activiteit zal er er een BBQ zijn voor onze leden, vrienden en abonnees waar op ingeschreven kan worden middels het inschrijfformulier op de website. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding en zal de Rasclub het resterende deel bijbetalen.

Programma RMC rasdag

Dus kom je ook gezellig naar de Rasclubdag en/of eet je lekker een hapje mee bij de BBQ?

Facebook