Spelregels RMC Awards

 

 

SPELREGELS RMC AWARD

De RMC Award wordt toegekend aan de top vijf Maine Coon katten (in vier verschillende categorieën) geshowd door een lid of abonnee van de RMC. Alle FIFé shows die in een Awardjaar (lopend van 01 januari tot 31 december van ieder jaar) gehouden worden kunnen meetellen. Let op: het vereiste aantal shows is absoluut (respectievelijk 4 bij de volwassenen en 3 bij de kittens) en er moet minimaal 1 Nederlandse show bij zitten. Men dient een kopie van de volledig gestempelde keurkaart, dus met BIV/NOM/BIS, op te sturen naar de Award-administratie. De som van de beste vier (bij volwassenen) of beste drie (bij kittens) showresultaten bepalen het puntentotaal.

De punten gaan wel mee:
– wanneer een kat overgaat naar een hogere klasse (bijv. van Internationaal naar Groot Internationaal)
– wanneer de kat overgaat naar en andere eigenaar (alleen de laatste eigenaar is verantwoordelijk voor de aanmelding van de kat en ontvangt de Award)

De punten gaan niet mee:
– wanneer een kat overgaat van kittenklasse naar open klasse
– wanneer een kat overgaat van open klasse naar castraatklasse

Bij behalen van:Punten:
BIS200
NOM175
BIV150
Ereprijs (EP) of Certificaat (CAP/CAC en hoger)125
Uitmuntend 1100
Uitmuntend 290
Uitmuntend 375
Uitmuntend 450
Uitmuntend 55
Zeer Goed0

Alleen de hoogst behaalde kwalificatie levert een bepaald aantal punten op.
Voorbeeld puntentelling: Voorbeeld 1: U1 + BIV: = 150 punten Voorbeeld 2: CAC + BIV + NOM: = 175 punten Voorbeeld 3: CAGCIB + NOM + BIS: = 200 punten

  • Tussen 15 december en 10 januari dienen de deelnemers de vier (of bij kittens drie) beste showresultaten door te geven aan de Award administratie (bij voorkeur per mail naar awards.rasclubmainecoon@gmail.com, maar per reguliere post mag ook: RMC Award administratie, Van der Weijdenstraat 35, 3766 CK Soest). Vermeld de volledige naam, de geboortedatum en de EMS code van de kat.
  • Per show moet worden aangegeven wat het hoogst behaalde resultaten is en het aantal punten dat die show is behaald.
  • Vermeld ook het totaal van de vier (bij kittens drie) beste resultaten.
  • Er dient een kopie van de volledig gestempelde keurkaart te worden ingestuurd.
  • Ter controle wordt de puntentelling ook door de Award administratie nagekeken aan de hand van de uitslagenlijsten uitgegeven op de shows.
  • Deelname is alleen mogelijk vanaf de datum van toetreding tot de RMC. Awards worden alleen uitgereikt indien de contributie zowel in het award jaar als in het jaar van de uitreiking is voldaan.
  • Alleen volledige aanmeldingen worden in behandeling genomen, dus volg de wijze van aanmelding zoals die hier beschreven is, goed op!
  • Bij onjuistheden in de afgedrukte uitslagen s.v.p. contact opnemen met de Award administratie. Reclamaties binnengekomen na 20 januari van het jaar volgend op het Awardjaar, worden niet meer in behandeling genomen.

 Veel succes allemaal!

Facebook