RMC Club Show 2018

 

 

RMC Club Show (Kittens / Junioren) – 2018

Op zondag 27 mei organiseert de RMC wederom een gezellige clubshow voor kittens, junioren en young adults!

In een ongedwongen sfeer vertellen de keurmeesters wat ze van jouw kitten vinden, waarbij ze ook wat meer tijd nemen voor de uitleg van de rasstandaard en om vragen te beantwoorden. Tevens worden op deze dag de Suprême Champions en Premiors van 2016 en 2017 in het zonnetje gezet!
 
Het inschrijfgeld voor de reguliere keuringen bedraagt EUR 22,50 per kat. Je dient zelf, tijdig voor de show, voor de betaling zorg te dragen. Dit kan bij het inschrijven via IDEAL of door het juiste bedrag over te maken op rekeningnummer NL83RABO0 133553884 tnv Felikat’s Rasclub Maine Coon te Ridderkerk, ovv “RMC Show 2018” en de naam van de exposant.
 
Schrijf op tijd in en verzorg direct de betaling. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Ruilen is mogelijk tot en met 6 mei, daarna alleen in overleg met de showorganisatie. Bij ruilen en/of annuleren na 13 mei wordt EUR 7,50 administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering na 13 mei vervalt restitutie van het inschrijfgeld. Ruilen na 20 mei is in geen geval mogelijk.
 
Inschrijven kan in de volgende klassen:
– Kittenklasse 4-7 maanden – poezen
– Kittenklasse 4-7 maanden – katers
– Juniorklasse 7-10 maanden – poezen
– Juniorklasse 7-10 maanden – katers
– Young Adultklasse 10-24 maanden – poezen
– Young Adultklasse 10-24 maanden – katers
– Suprême parade 2016/2017 – poezen (gratis; op uitnodiging en buiten mededingen)
– Suprême parade 2016/2017 – katers (gratis; op uitnodiging en buiten mededingen)
 
Daarnaast zijn er nog extra keuringen waar voor ingeschreven kan worden:
– Super Suprême (poezen en katers)
 
De uitgenodigde en op de show aanwezige suprême kunnen worden ingeschreven voor deze extra keuring. Er zal worden gekeurd in twee groepen: poezen en katers (dit kunnen zowel open katten als kastraten zijn). Het inschrijfgeld voor deze keuring bedraagt EUR 20,00
 
Kind en Coon (duo)
Extra keuring voor een kat die al aanwezig is op show. Deze wordt voorgedragen door een kind t/m 14 jaar. Er word voornamelijk gekeurd op contact tussen kind en Maine Coon; hoe wordt de kat voorgedragen; hoe is de verzorging. Voor iedere deelnemer is er een prijsje! Het inschrijfgeld voor deze keuring bedraagt EUR 5,00
 
Three out of Cattery (groep van 3)
Inschrijving van 3 katten met dezelfde catterynaam, die al ingeschreven zijn in de bovengenoemde klassen voor de gewone keuringen (er mag max 1 Coon ingeschreven worden die niet valt in de keurklasses van de show, kosten hiervoor zijn EUR 7,50 extra). De drie mogen in verschillende klassen zitten, van verschillende leeftijden zijn (dus ook senior of Suprême) en ook verschillende eigenaren hebben. Het betreft hier een totaal keuring (geen individuele) waarbij met name gelet wordt op ‘gelijkenis’, maar daarnaast natuurlijk ook op verzorging en presentatie. De groep moet door één deelnemer worden ingeschreven, die de namen van de drie deelnemende katten vermeldt. Het inschrijfgeld voor deze keuring bedraagt EUR 25,00 voor de groep.
 
Er is een fotograaf aanwezig op de show, waarvoor je vooraf kunt reserveren als je een prachtige, professionele mini rapportage van jouw Coontje wilt laten maken. Meer informatie hierover zal medio april te vinden zijn op onze website en facebookpagina.
 
Ook is er een aantal stands aanwezig waar u terecht kunt voor gedegen advies, verzorgingsproducten, speeltjes, mandjes etc. Daarbij is er ook een ‘flufstand’ waar u uw lieveling nog even showklaar kunt laten maken en waar u tips krijgt hoe u dit het beste kan doen.
 
Veterinaire richtlijnen:
Exposanten dienen het entboekje en de deelnamekaart van hun kitten mee te brengen. Deelnemende katten moeten volledig geënt zijn tegen katten- en niesziekte, waarbij de entingen op de dag van de show minimaal 14 dagen oud moeten zijn. Kittens afkomstig uit het buitenland dienen een rabiësenting gehad te hebben die niet jonger is dan 21 dagen op de dag van de show en voorzien te zijn van een identificatiechip. Witte katten dienen over een bewijs van niet doof zijn te beschikken en voorzien te zijn van een identificatiechip.
 
Inschrijving:
De inschrijving is per heden geopend en sluit drie weken voor de datum van de show (6 mei) of wanneer de zaal vol is. Bij teveel inschrijvingen gaan de al betaalde voor. Kittens van één en dezelfde exposant worden altijd naast elkaar geplaatst. Kittens uit één en hetzelfde nest worden indien mogelijk naast elkaar geplaatst, dit hoef je dus niet apart te vermelden.
 
Vul het formulier volledig in; dit voorkomt dat er foutieve gegevens in de catalogus worden vermeld. Heb je twijfels over de juiste kleur van de kat (EMS-code) neem dan contact op met je fokker. Voor iedere kat dient men een apart formulier te gebruiken.
 
De deelnamekaarten en verdere informatie over de showlocatie en tijdstippen worden twee weken voor de showdatum per email verstuurd, echter alleen indien de betaling volledig en correct is ontvangen.
 
Je mag ook een eigen showsturdy meenemen naar deze show, zolang de katten daar goed zichtbaar in zijn (afmetingen mogen maximaal 100×65 cm zijn). Vermeld bij opmerkingen op het inschrijfformulier dat je een eigen sturdy meeneemt met ook de maten van de Sturdy erbij en hoeveel katten erin gaan tijdens deze show (bij meerdere katten mag hij in lengte langer zijn).
 
Alle Maine Coons met een stamboom zijn welkom en de eigenaar/exposant hoeft geen lid te zijn van een FIFe of onafhankelijk vereniging. Natuurlijk dien je wel lid of abonnee van de RMC te zijn!

Adres:
Burg. Klinkhamerweg 86, Zevenhuizen ZH (Zuidplas)
Tot 27 mei!
De showorganisatie
Facebook