Workshop Vachtverzorging 2.0 (8 april 2018)

 

Let op, wijziging locatie: 
De Workshop wordt gegeven in De Raadsvore, Raadhuislaan 80A in Eemnes

Workshop Vachtverzorging 2.0
Op zondag 8 april as organiseert de Rasclub Maine Coon een workshop Vachtverzorging 2.0! Deze wordt gehouden in gebouw De Schoter, Wakkerendijk 66-A, 3755 DD Eemnes (bushalte voor de deur) van 14:00-17:00 uur. Entree vanaf 13:30 uur. De kosten zijn EUR 7,50 voor leden, vrienden en abonnees. Voor anderen zijn de kosten EUR 9,00. Dit is inclusief koffie/thee en een handout.

In deze middag laten we je zien hoe je met niet eens zoveel moeite, de vacht in goede conditie houdt, krijg je tips en tricks voor het showklaar maken van je (aanstaande) kampioen en kun je vragen stellen aan Kitty van Ewijk en Dorien Baaijens, experts op het gebied van vachten en hun verzorging. Ook de basisverzorging komt uitgebreid aan bod, want zonder een goede basis krijg je geen goede showconditie. Als je de vorige workshop hebt gevolg is dat handig maar niet persé noodzakelijk. Deze workshop is ook interessant voor eigenaars die nog nooit naar een show zijn geweest en die bijvoorbeeld aan de kittenshow op 27 mei willen deelnemen. Animalis is met een stand aanwezig, waar je de benodigde artikelen eventueel kunt aanschaffen.

Schrijf je nu direct in en denk er aan dat je inschrijving pas volledig is als je betaald hebt!

Betalingen
Overmaken van de deelname kosten vooraf  op rekeningnummer NL83 RABO 0133 5538 84 t.n.v. Felikat’s Rasclub Maine Coon onder vermelding van “Vacht” en de naam van de deelnemer(s).

 

Facebook