Kitten info fokkers

 

Om een nest te kunnen aanmelden voor de kittenlijst dient er aan een aantal voorwaarden te worden voldaan, waaronder:
– men is langer dan drie maanden lid, abonnee of vriend van de RMC
– kittens moeten ouder dan vier weken en jonger dan zesentwintig weken zijn op het moment van aanmelden

De volgende zaken moeten worden ingezonden:
– ondertekende kopie van het ´kittenbemiddelingsreglement´
– ondertekende kopie van de ´fokkerscode´
– ingevuld formulier ´aanmelding nest´

Van zowel vader als moeder van de kittens ontvangen wij graag een `kopfoto` en van alle beschikbare kittens een individuele foto waarop het hele kitten te zien is.
Voorts is het voor leden van een onafhankelijke vereniging verplicht om een kopie van de stambomen naar de kittenbemiddeling te sturen, alsmede een kopie van een geldige ‘SNAP’ test (niet ouder dan 1 jaar) .

Als een kitten verkocht is vergeet dit dan svp niet te melden! Je helpt hiermee voorkomen dat geïnteresseerden tevergeefs allerlei telefoontjes plegen – naar de cattery of naar de bemiddelaar.

Op de leeftijd van zes maanden wordt een nest kittens automatisch van de lijst afgevoerd. Indien langere bemiddeling gewenst is dan kun je zelf contact opnemen met de kittenbemiddeling.

Bij het invullen van het formulier graag aandacht voor de juiste kleurbenamingen. Gebruik de kleurbenaming zoals die op de stamboom komt te staan. Wanneer de aftekening (nog) niet duidelijk is noem je dit tabby. In geval van twijfel, neem contact op met een collega-fokker of het stamboek van de eigen vereniging.

Facebook