Animalis VOF

 

Ontstaan uit de opvatting dat verkoop van dierenbenodigdheden persoonlijker kon en meer op de klantvraag moest aansluiten en ondertussen uitgegroeid tot een begrip in de kattenwereld!

Animalis is een specialist op het gebied van fok- en showbenodigdheden. Ook hebben we een groot assortiment, bijzonder en niet algemeen verkrijgbaar, speelgoed. Decoratie en interieur artikelen ontbreken natuurlijk ook niet in ons aanbod. Naast onze winkel in Almere zijn wij op nagenoeg elke kattenshow in Nederland te vinden zodat het voor ons vaak mogelijk is de klant persoonlijk te woord te staan.

Wij kunnen, dankzij onze grote diversiteit in inkoopkanalen, een breed en interessant assortiment bieden. Wat wij niet op voorraad hebben kunnen wij bijna altijd bestellen. Wij maken graag een vrijblijvende prijsopgaaf voor alles wat met katten en honden te maken heeft (vragen staat altijd vrij, wij kunnen helaas niet alles in de (web)winkel opnemen).

Wij zijn op de volgende manieren te bereiken:
Animalis VOF
Vanessa Dommershuyzen en Annita Kuhn

Josephine Bakerstraat 17
1311 GB Almere
Telefoon: 036 540 1933 / Vanessa 06 5106 8137 / Annita 06 1754 0132
Email: info@animalisalmere.nl
Facebook: https://www.facebook.com/AnimalisAlmere/

Voor leden van de RMC bieden wij een korting van 5% op het gehele assortiment, uitgezonderd verzendkosten en lopende aanbiedingen.

Facebook