Catchy images

 

Heart-made portretfoto’s met scherpstelling op de ziel van je dier. Op show, in de studio of gewoon rustig bij je thuis. Cat’chy Images maakt beeldende herinneringen voor ze nodig zijn. Met veel geduld werken we op het tempo van het model spelenderwijs naar het gewenste eindresultaat. Je dier hoeft echt niet uren stil te kunnen zitten.

Cat’chy Images maakt sprekende portretten, waarin de uitstraling en het karakter van uw dier herkenbaar tot uitdrukking komen. Eenvoudig zwart en wit zijn vaak gebruikte achtergronden, maar in overleg zijn uiteraard zijn ook andere achtergronden mogelijk.

Indien gewenst kunnen afdrukken van topkwaliteit worden verzorgd op fotopapier, canvas en HD Metal.

Naast portretfotografie is Cat’chy Images er ook voor de zakelijke markt. Denk hierbij aan op maat gemaakt fotomateriaal voor de promotie van dier gerelateerde producten. Beeldmateriaal van een product dat geshowd wordt door een diermodel zegt immers meer dan 1000 woorden. Ook is het mogelijk om de cattery, dekkaters en fokpoezen representatief in beeld te brengen.

Voor meer informatie en het boekingsformulier klik je door naar de website:

Cat’Chy Images
Nynke van Holten

2e Schansstraat 74b
3025 XR Rotterdam
Telefoon: 06 4056 1718
Email: nynke@catchyimages.nl

Voor leden van de RMC is er een korting van 15% van toepassing op fotoshoots, uitgezonderd lopende kortingsacties en reiskosten.

Facebook