Royal Canin

 

 

De kat, een onmisbaar huisdier
Wat is er gezelliger dan ’s avonds samen met de kat op de bank te zitten? Katten zijn eigenlijk niet meer weg te denken als onze huisgenoot. Wat dat betreft zijn de tijden erg veranderd, want vroeger werd de kat vaak beschouwd als verjager van ongewenste knaagdieren.

Onweerstaanbaar
De kattenrassen zoals de Noorse Boskat, Maine Coon en Brits Korthaar zijn erg populair. Net als iedere kat hebben zij onweerstaanbare kenmerken. Een knuffelzachte vacht, soepele bewegingen en een ietwat afstandelijk gedrag dat ons blijft fascineren. Dit zijn slechts enkele troeven van de kat waarmee ze ons verleidt.

Passie
De kat heeft in de loop der jaren steeds meer de rol gekregen van een volwaardig gezinslid. De betrokkenheid bij deze huisgenoten is dus ook steeds groter geworden. Door zijn passie voor de kat wil elke katteneigenaar natuurlijk het allerbeste. Dit wat betreft de gezondheidszorg, omgeving en niet te vergeten voeding voor onze huisgenoten.

Het allerbeste
Met het allerbeste voor uw kat kunnen wij u ondersteunen. Royal Canin kan u helpen een voeding te vinden die het allerbeste aansluit bij uw kat. Vanwege het ruime assortiment gezondheidsvoedingen en dieetvoedingen hebben wij zeker een voeding die aansluit bij de specifieke behoeften van uw kat.

Leden van de RMC kunnen gebruik maken van onze catteryregeling en ontvangen daarbij 2 gratis kattenkubussen.

Facebook