Shop info

 

 

Gebruik van onze webshop is niet voorbehouden aan leden/vrienden/abonnees van de RMC. Voor leden/vrienden/abonnees gelden echter speciale kortingen/afspraken bij onze partners.

Wanneer je nog geen lid bent kan het interessant zijn dit in de shop te regelen voor maar EUR 19,95 per jaar. Aanmeldingen kunnen worden betaald middels iDeal en je ontvangt direct een email met verdere informatie. Ledenadministratie en penningmeester worden ook direct van je aanmelding op de hoogte gebracht.

Ben je reeds lid van de RMC? Dan ontvang je in de komende weken een email met alle relevante informatie. Zelf hoef je geen actie te ondernemen (anders dan zorgen dat het juiste email adres bij de ledenadministratie bekend is). Heb geduld, de digitalisering van het huidige ledenbestand neemt de nodige tijd in beslag!

Met ingang van 2017 gaan wij de contributies via email factureren. Je ontvangt dan niet langer een papieren factuur bij de It´s Coontime maar een digitale factuur met een link naar de webshop/iDeal omgeving.

Heb je interesse om partner te worden van de RMC? Zie je als lid graag een bepaald product aangeboden worden? Onze voorzitter (voorzitter@rasclubmainecoon.org) houdt zich aanbevolen voor suggesties!

Onze eigen producten kun je uiteraard ook in de shop terug vinden.

Een ieder kan onze shop gebruiken echter alleen onze leden en abonnees kunnen gebruikmaken van de aanbiedingen.
Controle van lidmaatschap of abonnement gebeurd automatisch hiervoor moet je dan inloggen of door na vraag bij de club.
Dit is afhankelijk van het product en de mogelijkheden van de site van de partner.

Facebook