Gerda Streefkerk

 

 

Gerda Streefkerk – Cattery of Lantean Dreams

Gerda Streefkerk

Ik ben als kind opgegroeid met dieren en ik kan mij eerlijk gezegd ook geen leven voorstellen zonder dieren. In het dagelijks leven werk ik fulltime op kantoor. Daar wordt van mij verwacht dat ik integer handel en zo ben ik ook in mijn privé leven. Ik houd van eerlijkheid en verwacht dat eigenlijk ook van de mensen om mij heen.

Sinds eind jaren negentig verliefd geworden op de Maine Coon. De eigenaar van een lokale cd/dvd winkel had een prachtige rode Maine Coon kater en ik wilde ook graag zo’n kat. Sinds mei 2003 lopen hier Maine Coons rond. Mijn eerste Coon Gr.Eur.Pr. Hijo de La luna’s Nazca leeft helaas niet meer maar hij en zijn fokkers hebben er wel voor gezorgd dat ik in aanraking kwam met kattenshows en het belangrijkste: de Rasclub Maine Coon.

In het begin had ik eigenlijk helemaal geen fok aspiraties maar door de komst van onze dame La-Restinga Kelowna en diens fokker toch in juni 2008 ons eerste nestje of Lantean Dreams kittens gehad. Fokken doe ik, op zeer kleine schaal, samen met mijn ouders.

Sinds 2007 als medewerker te vinden op kittendagen van de RMC en sinds de ALV van 2015 ook in het bestuur als Penningmeester.

Facebook