Marianne van Bokhoven

 

 

Marianne van Bokhoven

Marianne van Bokhoven

In 1989 is mijn eerste Maine Coon bij mij komen wonen, Maska van de Mafiosocats. Daarna zijn er nog meerdere gevolgd. Door mijn kennismaking met de Maine Coon ben ik ook in contact gekomen met de Rasclub in oprichting, toen nog een kleine groep mensen die elkaar allemaal kenden. Inmiddels bestaat de Rasclub Maine Coon al meer dan 25 jaar en is uitgegroeid tot een vereniging met veel leden, vrienden en abonnees. De meeste van die jaren ben ik al actief in de club: een periode als bestuurslid, lid van Maine Point  werkgroep, bij de Redactie, notulist bij het bestuur en medewerker bij Evenementen.

Daarnaast heb ik nog een poosje gefokt onder de cattery naam Maine’s Magic, eerst alleen, en later samen met Hilda Sant. Ook het showen vond ik heel leuk, mijn katten over het algemeen iets minder. Jammer, maar dan blijven ze thuis. Gelukkig vermaak ik me op show ook uitstekend zonder een kat om zelf te showen; gezellig bijkletsen met vrienden en bekenden kan ook leuk zijn, en daarnaast kijken naar de keuringen van de Maine Coons.

Mijn huishouden bestaat op dit moment nog uit 3 Maine Coons van 12, 7 en 6 jaar, Dynamicat’s Who’s That Girl? (Jada), Coonforest U Make My Sun Shine (Ravi) en Coonforest Radar Love (Radar) en ik hoop nog lang van dit drietal te mogen genieten.}

Facebook