Meriam Molenaar

 

 

Meriam Molenaar – Cattery Coons & Blooms

Ik ben getrouwd met Caspar en samen hebben wij sinds 2008 Cattery Coons en Blooms. Bij het opstarten van onze cattery woonde ik nog boven mijn bloemenwinkel vandaar onze cattery naam. Inmiddels is er veel veranderd … Wonen wij in het Brabantse Haaren en werk ik bij tuincentrum Groenrijk in Tilburg als afdelingshoofd kamerplanten nog altijd met `blooms` dus.

Omdat er veel komt kijken bij en er veel te leren is over het ras Maine Coon en over het krijgen van nestjes hebben wij het rustig aan gedaan en zijn wij eerst gaan showen en lid geworden van de RMC.

In 2012 hebben wij ons eerste nestje gehad en ja dat voelde en voelt nog altijd magisch! Inmiddels zijn wij trotse blikopeners van 8 Maine Coons: Quintana, Bayamo, Ixora, Tony, Voodoo, Candy, Sissy en Xena. Nog dagelijks leren wij bij over dit prachtige ras en fokken wij af en toe met veel plezier een nestje.

Ongeveer half 2015 kreeg ik een telefoontje van Monique Zweers. Zij was op zoek naar iemand die haar een handje kon helpen bij de organisatie van evenementen voor de RMC. Ik wilde dat graag samen met haar gaan doen.

Ik heb nog een boel te leren en ben dus nog niet zo inzetbaar als ik graag zou willen maar daar zal in de loop van de tijd vast verandering in gaan komen. Ik vind het in ieder geval superleuk om te doen en de samenwerking tussen ons verloopt prima!

Ik leer ook wat er allemaal bij komt kijken om bijvoorbeeld een kittendag te organiseren en hoe fijn het is dat er zoveel mensen zijn die zich vrijwillig hiervoor inzetten en een handje willen helpen. Ik geniet van de geweldige sfeer en enthousiasme tijdens deze evenementen en ben dus blij dat ik gevraagd ben!

Facebook