Monique Zweers-Daams

 

 

Monique Zweers-Daams – Cattery Mo & Co

Monique Zweers

Ik ben Monique Zweers-Daams, maar iedereen in de kattenwereld noemt me Moni, om verwarring te voorkomen met mijn vele naamgenoten.

Ik ben bij de RMC terecht gekomen toen ik in 2006 begon met mijn Maine Coon cattery Mo & Co. Ik hoorde dat er zoiets bestond als een rasclub dus heb ik me gelijk aangemeld omdat ik bij de RMC de informatie vond die ik zocht als beginner. Jaren heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij diverse organisaties en paar jaar geleden ben ik gevraagd door het toenmalig bestuur om de werkgroep Evenementen te gaan aansturen en daar ik dit wel een uitdaging vond ben ik hier toen ingedoken.

Na wat opstarttijd zijn we nu als Evenementengroep(je), bestaande uit Meriam Molenaar en ik zelf, een beetje onze draai en plek aan het vinden binnen de RMC. Het is iedere keer weer een uitdaging als we aan een nieuw evenement beginnen, waarbij we zeker niet mogen vergeten dat onze Evenementen draaien met de hulp van onze leden die we iedere keer toch weer bij elkaar krijgen om ons te ondersteunen bij de uitvoering en de opzet van een Evenement, groot of klein. Zonder deze hulp kunnen wij niet onze evenementen uitvoeren en wij zijn dan ook heel blij dat het iedere keer weer mogelijk is dat mensen ons een helpende hand bieden, hiervoor onze dank.

Op dit moment is zeker het grootste Evenement de Kitten/Junior Show die we nu als groep samen met het bestuur, nadat hij al een paar jaar niet was doorgegaan, voor het 3de jaar in 2015 georganiseerd hebben.
Verder ondersteunen we de MC BIS Breed op shows, en staan het bestuur bij als er extra evenementen zijn. Ook willen we het komende jaar weer kijken naar de mogelijkheden om een lezing en/of workshop te geven. Mochten jullie als leden hier wensen in hebben is het altijd mogelijk om deze kenbaar te maken aan Meriam of mij, wij stellen dit erg op prijs want de evenementen zijn er voor de leden dus laat jullie horen!

Ik hoop dat we de komende jaren nog een paar mooie evenementen mogen gaan neerzetten, zowel voor de liefhebber als voor de fokker. Samen zijn we sterk, wij hebben er in ieder geval zin in! Facebook