Rasclub Maine Coon Cursus EHBO / verbanden bij katten

 

 

Helaas is deze cursus komen te vervallen omdat er te weinig deelnemers waren aangemeld.

Mogelijk dat hij later in het jaar opnieuw wordt ingepland.

Toegankelijk voor leden, vrienden en abonnees (geen introducees in verband met de beperkte plaatsingsmogelijkheden).

Inhoud: met de hier verworven kennis, kun je adequater en sneller inspringen op gezondheidsproblemen bij jouw kat. Je krijgt veel praktische en theoretische informatie over eerste hulp bij ongelukken, kattenziekten en behandelingen. Er wordt een samenvatting op papier ter beschikking gesteld.

De cursus wordt gegeven door Natasja Vodegel, dierenarts voor katten.
Let op! Er is plaats voor maximaal 20 personen, dus meld je snel aan. Betaalde inschrijvingen gaan voor.

Tijden: 13.00 tot 15.00, inclusief pauze en een verfrissing.
Aanmelden bij: evenementen@rasclubmainecoon.org
Kosten: 5 euro per persoon (incl. verfrissing) te voldoen vóór 25 maart op rekeningnummer NL83 RABO 0133 5538 84, ovv: EHBO-lezing 1-4-2017, je naam en RMC-inschrijfnummer.

Meer over Natasja Vodegel:
Ik ben in 1998 met genoegen afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. Sindsdien ben ik werkzaam geweest in een zich snel ontwikkelende gezelschapsdieren praktijk. De wens om een eigen praktijk uitsluitend voor katten te starten bleef echter onverminderd aanwezig en ik ben er dan ook uitermate trots op u in onze kliniek te mogen verwelkomen! Momenteel ben ik bezig met een opleiding voor dierenartsen die zich willen onderscheiden op het gebied van kattengeneeskunde. Graag tot ziens bij onze kattenkliniek.

Facebook